måndag 5 mars 2012

QUATRO

Idag har min bräda varit på reparation, vilket resulterade i att jag fick agera mästerfotograf åt Johnny. Vi pallrade oss upp i ottan pilade ner till stranden. Vågorna var väl si sådär idag. Inget att hurra för. Kanske beror det på att det är ett stort swell påväg in. Jag vet inte. Det beräknas iallafall  anlända på onsdag. Då blir det stort. För stort. Samtidigt som swellet kommer kommer även Reef Clasic att äga rum. Då kommer det många duktiga surfare. Ryckten om Kelly Slater hägrar. Om detta är sant så tror jag det kommer att vara lika kul på stranden som i vattnet.

Just nu sitter vi på The Bakery på deras Monday Madness (pizzabuffé). Vi ska snart gå till akademin och säga hejdå till vår favorit instruktör Vera. Efter detta blir det balkongfest för våra grannar som, även dem, åker hem imorgon. Här är lite bilder från i morse..


3 kommentarer:

 1. Kul med surfbilder, fortsätt lägga in ! Men Jonte Johnny Jonatan lär väl kunna plåta västerdalingen också, eller?

  /Jakob

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jo absolut! Problemet är att ingen av oss är särskillt peppad på att simma omkring med kameran när det är bra vågor. Då vill vi båda surfa.

   Radera
 2. Åh, vad fint! Jag är så brutalt avundsjuk och fryser till döds i en kall och stressig verklighet haha, ta hand om er! :)

  SvaraRadera